Хазарско царство и његова оставштина - (први наставак серијала)

ТРИНАЕСТО ПЛЕМЕ: Хазари и данас владају свијетом!

6228

Пише: Милош Андрић

Хазари су ратоборно племе које ратује против истине од постанка свијета. Представљају се Јеврејима, али они то нијесу! Грег Фелтон, канадски писац и стручњак за питања Блиског истока, рекао је: „Оно што познајемо као јеврејску државу Израел у ствари је етноцентрична гарнизон-држава коју су утемељили не-Семити с декларисаним циљем да Семите лише власништва и угњетавају их“.

Хазарске су моћне банкарске породице, попут Ротшилда, Рокфелера, Сороша и других. Да, то је тачна информација о којој се не смије говорити, као што се нигдје не смије помињати како је давно откривено да свијетом не владају изворни Жидови односно преци Аврама и његових 12 племена, већ Хазари о којима је у овом тексту и ријеч.

Оно што се намјерно прећуткује је извјештај који је процурио на Times of Isrаеl, професора Јима Валда који је из тајних државних кругова дознао за тајни план хазарских Жидова који финансирају рат у Украјини, како би тамо наново подигли своју другу јеврејску државу Кхазар. И то је прави разлог читавог украјинског питања.

Готово сви европски Јевреји и Жидови САД-а потичу из Украјине чија територија је у средњем вијеку припадала Кхазарији. Хазари су у историји називани „ђавољим племеном“, а идентификовани су и у библијском Откровењу 2. и  9. као опака „синагога Сотоне“, а додатно су идентификовани у Езекиелу 38. и 39. као порочки народ Гога из земље Магога.

Можда је симболично то што је Абрахам Полиак, професор историје на Универзитету у Тел Авиву и, без сумње, израелски патриота, дао највећи допринос нашем познавању хазарског поријекла Јевреја, слабећи на тај начин легенду о изабраној раси. Такође, можда је значајно и то што рођени Израелац, „Сабра“, представља – физички и ментално – потпуну супротност „типичном Јеврејину“, одраслом у гету.

Још 2007. године, професори с Аmеrican Political Sciеncе, Џејмс Петрас, Иван Мерсхамер и Стефан Волт, дошли су до закључка да је цијела Америка као и њена спољна политика под доминацијом израелског/хазарског лобија. Како су они рекли, Јевреји/Хазари су успјели преко својих финансијских заједница окупирати читаву Америку. Они, према ријечима научника, контролишу и републиканце и демократе, а Бијела кућа извршава њихове наредбе. Једна од наредби је и освајање Украјине, те велика сеоба Јевреја у Украјину.

Након Другог светског рата, жидомасонерија влада свијетом кроз САД, УН, НАТО, ИВФ, ММФ, ЕУ и сродне органе. Ти органи наступају као нека свјетска полиција која наводно желе мир за свијет, док с друге стране у свијету намјерно формирају хаос, промовишу блудништво, хомосексуализам, педофилију и разне злочине, а све у сврху самоуништења такозваних нејевреја. Њихови људи су били највећи заговорници НАТО бомбардовања СРЈ – Ричард Хобрук, Медлин Олбрајт, Весли Кларк, Џорџ Сорош…

Хазарија је потрајала око 300 година, од друге половине 7. до средине 10. вијека

Објава књиге мађарског Жидова Артура Кестлера 1976. под називом „Тринаесто племе“ јако је уздрмала јеврејску заједницу и осталу јавност, јер по тој књизи данашњи европски жидови нису поријеклом из Палестине него из Кхазарије, велике и моћне државе која се простирала између ријеке Волга и Дњепра и заузимала данашњи простор Украјине, Крим, Грузије и Азербејџана.

Шок који је изазвала Кестлерова књига био је у томе што је он на један начин одузео Јеврејима право на семитско поријекло. Дакле, они нису изабрани синови Абрахама како се представљају тј. припадници 12 Божјих племена, већ су они 13-то надодано племе зла.

Кестлер је након објаве књиге убијен под сумњивим околностима. Наводно су се он и супруга отровали, али постоји оправдана сумња да су убијени. Упркос томе његова узбудљива књига пуна археолошких и историјских доказа отворила је млађим нараштајима нови поглед на сопствену прошлост.

Иако су у јавности говорили како је то лаж, јеврејски генетичар Ерма Елхка потврдио је наводе из књиге „Тринаесто племе“ те је изнио тезу у којој је потврдио на узорку од 1282 особе јеврејског поријекла, у поређењу са нежидовима, да су њихови гени најближи туркменским племенима на Кавказу.

„Ово је први научни рад који доказује кхазарску хипотезу и одбацује рајанску“ рекао је израелски научник Елхка. По рајанској хипотези, око 50 хиљада Јевреја из Палестине је преко Шпаније и Италије дошло у Њемачку да би се затим распршили по цијелој Европи, наручито у Пољској и Русији. То је хипотеза у коју цио свијет вјерује, иако у демографском смислу та је теза потпуно неодржива, јер је већ у 15. вијеку било на милионе Јевреја по различитим европским енклавама. У 20. вијеку било их је 8 милиона, док их сада заједно са америчким и афричким Јеврејима има око 13 милиона упркос прогонима.

Сада су и израелски вође прихватили чињенице да су њихови израелски жидови заправо Хазари односно историјски туркместанска, номадско-ратничка племена вођена бјелопутом војничком елитом, која се у 7. вијеку конвертирала на кабалистички јудаизам, како не би били дио Византије, али ни муслиманског свијета. Они су узели трећи пут и били су тампон зона између Византијског царства и Оријента.

Пропадање те велике државе почело је великим поразом од руских племена која су надирала са сјевера и основали кијевску Русију. Након навале Монгола, Кхазарија постаје мистерија. Њихова држава нестаје као и њихови људи и до дана данашњег није се знало шта се с њима догодило. Сада је откривено да су се пожидовљени Кхазари заправо раселили широм источне Европе највише у Пољску, Русију, Литванију, Немачку, Бугарску, Мађарску итд. и да су то заправо данашњи Јевреји.

(наставиће се)