СВЕЗНАЛИЦА ПРИРОДА

Сисе и груди – два свијета!

9454

Ево зашто треба у животу да изаберете сисе, велике, меке, топле, обле, раскошне и разигране. Заборавите све те груди јуначке, све поеме о херојима, слободи и иним вриједностима које се голим грудима освајају, и окрените се драгим нам, у преводу изгубљеним сисама

Пише: Иван Радовановић

Сисе имају топлину коју груди никад нијесу осјетиле. И раскош какву ни најшире груди не познају. Оне су вам извор сваог благостања и радости. Питајте чика Фројда ако не вјерујете. Лијепо је човјек рекао да, када видиш дијете како сиса (а сисају се само сисе, не груди), и како му се после зарумене образи, и како се блажено смијеши, забацивши главицу уназад, уснуло и срећно, дакле, када човјек то види, сасвим му је јасно оклен та наша зрела потреба за сисама.

Груди су за оне, као одважне, и морају увијек да буду тврде и чврсте, а сисе су вам тако меке, расплинуте, да, када си глуп и хоћеш да увриједиш човјека, знаш да назовеш сисом, и не слутећи какав комплимент му дајеш. Менелају, који је у рат кренуо због глупих груди, љути мач је испао из руке само због паметних, у право вријеме показаних – сиса.

Груди, то хоћу да вам кажем, воде у смрт, а сисе су вам чисти живот. И то какав живот! На великом, раскошном кревету, пуном удобних, великих, малих јастука. Живот у обиљу, живот из којег се пије, живот који вам даје, части вас, пружа заштиту, грије и мази.

Уосталом, на груди се качи ордење, медаље и разне значке које заслужујеш за мање или веће убиство, а гдје сте видјели орден на сисама?

Груди, даље, има свако, и мушко и женско, и мајмун и жирафа, а сисе само Жена, и то баш та, с великим првим словом. И нису безвезе прва божанства, још тамо у палеолиту, биле жене, сисате, бокате, дивне у сваком смислу те ријечи. Погледајте Вирчанску Венеру ако ми не вјерујете, женственију фигуру нијесмо од тада направили. А сва је красна, у сисама.

Уредила је то природа, велика свезналица, па груди могу да буду и пилеће, а сисе јок. Не иду сисе на пиле па то ти је. Баш као што сисе не можеш да наручиш ни у ресторану, а груди добијеш одмах, поховане, гриловане, пуњене, пошто су само груди, а не сисе, продукт једног те истог а вјечног клања и сервирања.

Све заједно, надам се да сада разумијете зашто треба у животу да изаберете сисе, велике, меке, топле, обле, раскошне и разигране. Заборавите све те груди јуначке, све поеме о херојима, слободи и иним вриједностима које се голим грудима освајају, и окрените се драгим нам, у преводу изгубљеним сисама.