Истраживање које је спровео сајт за упознавање

Најбољи љубавници долазе из Аустралије, Канаде…

2058

Истраживање које је спроведено на основу прикупљених података у оквиру анкете коју је спровео сајт за упознавање показало је да су мушкарци и жене из појединих земаља бољи љубавници од неких других нација

У анкети је учествовало 22.753 испитаника који су били дужни да оцијене последњу особу са којом су имале секс од 0 до 10, али и да наведу из које земље је та особа. У обзир су узимали искључиво хетеросексуалне особе.

Најбоље рангирани, када су мушкарци као партнери у питању, јесу Аустралијанци, Јужноафриканци и Американци, са оцјеном осам. Жене оцијењене такође осмицом јесу Канађанке, Францускиње, Италијанке и Американке.

Вратимо ли се на мушкарце, на листи су се затим нашли Канађани, Французи, Њемци, Индијци, Италијани и Шпанци са оцјеном седам. Оцјену мање добили су Британци, док поражавајућу четворку носе Новозеланђани, пише Индепендент.

Када су жене у питању, резултати се јако мало разлукују. Седмицом су оцијењене припаднице љепшег пола из Њемачке, Индије, Јужне Африке и Велике Британије, а као лошије љубавнице показале су се Аутралијанке, Новозеланђанке и Шпањолке.