трагом трача

Савјетница црногорског амбасадора би да спаљује цркве и попове!

12507
фотографија са Фејсбук странице Мирне Никчевић

Мирна Никчевић, која како стоји на њеном Фејсбук профилу ради у Министарству иностраних послова, а тренутно је прва савјетница амбасадора Црне Горе у Турској, написала је на зиду своје ФБ пријатељице Ирене Татар:

„Ирена, што се тиче Дајбаба ишла сам да се зајебавам с поповима мрзним, а и Теби се свиђао отац Лазар, нек ти Бог опрости. Одлучи се, или си за тековине либерала или кољача примитивних. И то с духовношћу нема везе, чисто сујевјерје. Али, баш не могу вјероват да ти то није јасно. Искрено, запалила бих Срам и сва говеда тамо…“

Дакле, манастир у Дајбабама за њу је „Срам“, а тамошњи свештеници су „говеда“ које би она радо запалила… „Кољачи примитивни“ су за њу, изгледа, Срби!

Очигледно је инспирише Сулејман-паша који је 1688. године  у цркви на Малом брду у Подгорици спалио два свештеника и 38 ђака Богословије (од 2012. године су канонизовани као Момишићки новомученици).

Вјерници Српске православне цркве за Мирну Никчевић су највећа говна: „Била си јуче у друштву највећих гована!“, пише она данас Ирени, у поводу Тројичинданског сабора у Храму Христовог Вакрсења.

Овако нешто нису јавно писали ни Туђманови савјетници у предвечерје прогона Срба из Хрватске.

Шта ли на ово каже министар полиције Црне Горе, Мелвудин Нухоџић, који је прије неки дан у Скупштини Црне Горе онако мелемно причао о односу црногорског режима према српском народу? Да ли ће министар вањских послова Срђан Дармановић унаприједити ову „даму“, макар на мјесто амбасадора у Турској? Хоће ли реаговати Државно тужилаштво које за пуно безазленије ствари утужује припаднике српског народа?