Утицај женске доминације на ширење хомосексуалности

Кад жене зајашу!

3899

Жене могу да буду од кардиналне помоћи у сузбијању хомосексуалности, удржавајући се од претјеране доминације над својом мушком дјецом и фаворизујући улогу оца у оквиру породице. Такође, жене не би требало да се помирљиво односе према хомосексуалцима што је чест случај

Пише: др Јово Тошевски

Једна од последица енормне женске доминације, на почетку 21. вијека, јесте утицај на повећање хомосексуалаца и бисексуалаца. Опасносости од смањивања мушкости, трендовским женским дјеловањем су толике да осим што ће имати мање сексуалних успјеха код жена, постоји реална опасност од хомосексуалности, која иде руку под руку са смањивањем мушкости

Хомосексуалност је стање поремећеног нагона тежње за сексуалним спајањем са женом, ако се изузме мали број ,,урођених“ хомосексуалаца који имају озбиљне хормонске поремећаје.

Жене могу да буду од кардиналне помоћи у сузбијању хомосексуалности, удржавајући се од претјеране доминације над својом мушком дјецом и фаворизујући улогу оца у оквиру породице. Такође, жене не би требало да се помирљиво односе према хомосексуалцима што је чест случај.

Данашњи пораст процената хомосексуалаца је резултат мјешавине најмање два узрока. Један од њих је превелики утицај мајке на мушку дјецу, у условима када је отац у породици блиједа фигура без ауторитета, те мушко дијете у оцу нема симбол за који би се везао. Други узрок који погодује ширењу хомосексуалности јесте демократичност данашњих друштава при чему се демократија, као важна тековина цивилизације, накарадно примјењује и увелико злоупотребљава (као у помирљивом односу према хомосексуалности).

Женски утицаји на формирање јавног мњења путем масмедија данас су врло присутни, примјењујући начин комуникације који одговара женском дијелу публике. Чак су пословично мушке емисије на телевизији све више обојене женским духом, док су жене постали доминантни водитељи свих емисија, од политичких, научних, спортских, до, наравно, женских.

Таквим утицајем широких размјера, млади мушкарци бивају непримјетно доведени у другу раван, различиту од мушке, мислећи да је женски начин интерперсоналног комуницирања (чијег утицаја нису ни свјесни) погодан за мушко приближавање женама, што је далеко од истине – жена ће прије поћи у кревет са примитивним дрвосјечом него са феминизираним ТВ водитељем.