исповијест бритни Џибонс

Сексом до самопоуздања!

1490

Након што се једног дана погледала у огледало, Бритни Џибонс, писац и мајка троје дјеце из Велике Британије осјетила је како се у њој нешто преломило. Одлучила је да жели секс сваког дана.

Њену исповијест преносимо у цјелости:

„Брзо након трећег порођаја излазила сам из каде и погледала се у огледало. Помислила сам: „Шта моја мама ради у купатилу?“. Од тог тренутка нисам жељела да будем гола. Гасила сам свијетла током секса, одјећом сам прекривала трбух и груди, и чекала да супруг изађе из собе како би се пресвукла.

Године су пролазиле, а то што не желим показати голо тијело почело ме је забрињавати. Запитала сам се сјећа ли се мој супруг како изгледам гола. Тада ми је пало на памет да водимо љубав сваке вечери, и тако 365 дана. На ту идеју сам дошла након разговора с пријатељицом која је то исто радила, баш сваке ноћи.

У почетку ми је идеја о сексу сваке ноћи звучала одбојно, али и помало интригантно јер би ме то натјерало да гледам своје голо тијело сваког дана. Мислила сам: „Прекривач ће се у неком тренутку помаћи, а свијетла ће остати упаљена“. Искрено, жељела сам се само извалити на кревет, грицкати нешто и гледати телевизију.

Пролазили су мјесеци и ја сам се томе почела радовати. Водили смо љубав и кад сам имала менструацију. Секс је постао више од секса, пробудили су се неки осјећаји. Постали смо романтичнији, више смо се додиривали и свако јутро смо се страствено љубили прије одласка на посао. Веза нам је постаја чвршћа и боља.

Поновно сам уживала у сексу, уживала сам у својем тијелу и напокон сам престала скривати своје физичке недостатке. Прихватила сам да изгледам тако како изгледам. По први пут ми је било важније да секс буде добар него да ми трбух изгледа равније.

Након годину дана престала сам носити одјећу кад не треба и опуштено сам одлазила у купаоницу гола. Веза с мојим супругом и мојим тијелом се невјеројатно промијенила. Сада, након три године, и даље се водимо љубав баш свако вече.

Из свега овога смо обоје научили колико је секс важан да би били срећни у браку. Научила сам да будем боља супруга, боља мајка и сигурнија сам у себе, осјећам се добро у својој кожи.

И за крај – никада се није радило о томе да ме неко жели, већ о томе желим ли ја саму себе. И требало ми је само годину дана секса да би то схватила“.