ШАПУТАЊА НА ЈАСТУКУ

Пусти Бога да ти изабере партнера!

1142

Не вјерујем у случајности, мислим да свака особа која уђе у наш живот има своју сврху. Или те нечему научи или те очврсне или те разочара… Без обзира колико далеко се та особа налази од тебе, она ће увијек пронаћи свој пут у твој живот

Пише: Данина Николић

Одувијек сам вјеровала да заиста за свакога од нас постоји особа која је истински предодређена – она особа која ће остати без обзира на све и с којом ћемо провести остатак свог живота.

Заправо, ја сам одувијек вјеровала да Бог има планове за све и ако ми Он пошаље неку особу у којој ћу препознати оно нешто другачије, сматрам да је послан да се за њега морам борити, да се заједно требамо трудити, да морамо једно друго поштoвати, вољети и чинити оно што нас обоје усрећује.

Aли, понекад, то не функционише баш тако. Научила сам да без обзира колико се трудили како би однос функционисао, колико се обоје дали у све, ако не иде, треба се помирити с тим.

Мислим да смо једно другом послати као неко искуство како би научили за будуће љубави.

Ја сам тип особе која даје све од себе и више за особу коју волим, чак и ако однос више није добар ни за мене ни за мог партнера.

Ја бих и даље покушавала да пронађем рјешења, начине како да исправимо грешке, како да опстанемо, али заправо никада нисам увиђала колико тиме наносим бол себи, а како се и мој партнер ломи.

Колико би се дуго требало борити за везу ако ме партнер више не жели? Јер знате ону стару: „Љубав би би требало да буде довољна.” Или само тако кажу.

Да, љубав би требала бити довољна … кад си с правом особом. Особом коју Бог има предодређену за тебе.

Ја заиста вјерујем да оно што Бог има за све нас, то нам се не би требало одузети. Као што сам већ споменула, та је особа предодређена за нас.

Он би могао бити негдје иза улице, можда си га већ упознала или можда још ниси. Ја чврсто вјерујем да је Бог испланирао све за нас.

Не вјерујем у случајности, мислим да свака особа која уђе у наш живот има своју сврху. Или те нечему научи или те очврсне или те разочара… Без обзира колико далеко се та особа налази од тебе, она ће увијек пронаћи свој пут у твој живот.

Зато не заборави, ако си у вези која те не усрећује, ако те је партнер оставио, отишао или си ти њега оставила, онда та особа ни није суђена да буде уз тебе, а прекидом само отвараш слободан пут ономе који би требало да дође.

Јер Бог има план за нас. А та особа ће бити вриједна свих боли, свих вапаја, свих патњи и питања и свих невоља које си прошла. Све је то дио живота које би требало да прођемо како би искусили овај предиван живот.

За сада, само се моли за „онога”. Он ће сигурно доћи у савршеном тренутку за тебе, или је већ дошао!