Не слушајте препоруке женских часописа

О сексу учите од сељанки!

8508

Овог мјесеца ми се звијезде смијеше. Женски часописи ме савјетују да чим осјетим секси утицај Венере, ускочим у најсмјелији минић. Пристојно ми желе да пошевим нешто. Ако сам слободна, да се изазовно приљубим уз мушкарца којег ћу упознати у модерном, скупом ресторану, а ако сам у вези, да допустим Нептуну да пробуди гејшу у мени.

Једино се, кажу, морам чувати аутодеструкције, па ми препоручују рецепт против ње: сузбијте је тако да магнетићем на хладњак причврстите листу која садржи све ваше, хвале вриједне, перформансе.

Узимам оловку у руке и пишем: ,,Добро изгледам. Средње тридесете женама ионако најбоље стоје. Оптимална доза хормона и мудрости, тијело ослобођено младалачке несигурности, заводљива зрелост. Премда мени обично не дају више од тридесет“.

У тесту о мом скривеном сексуалном ЈА – испала сам подједнако тигрица и авантуристица, ултрастраствено биће које вјероватно има своју колекцију играчака и порнића и не либи се да реализује своје прљаве сексуалне маштарије.

Мене је данас баш кренуло – авантуристица са звијездама на својој страни, наоружана тешком артиљеријом медијских савјета о томе како кретена смотати око малог прста, како га излудјети језиком, како постати богиња секса, успјешна пословна жена и мајка.

Чувам и аса у рукаву: омиљени мали тест којим непогрешиво откриваш је ли одабран прави кандидат за незабораван секс. А онда га је лако одвући на у кревет. У пет корака. Заводљив поглед, значајно подизање лука обрве, затим сензуално лизање шећера са руба чаше за коктел, безобразно убацити маслину у уста и обавезно палацати језиком.

Туцање са предумишљајем на помолу, сестрински савјети на готовс. Сједим и вребам, баш нездраво напуцана сугестијама. Самоувјереност је тајна успјеха, пише црно на бијело. Могу и хоћу. Прелазим у круг побједника. Имам витко и привлачно тијело.

Љуљање мојих сиса и гузова док ходам у љетњој хаљини диже пимпек и најимпотентнијем мушкарцу. Волим своју пичку. Ја сам плава, сисата, бесрамна богиња секса на путу успјеха. С млакоњом од бившег мужа ионако сам заборавила чему пичка служи.

Прилази ми један од оних које колегинице с посла пријављују за дечка године. Млађахан, плавоок и вјештачки преплануо. Разгибан. Рекреативно трчање, убојит форхенд, сигуран у себе, образован, добро плаћен. Срдачан осмјех. Жалим што немам коктел са маслином пред собом да му одмах покажем све што могу са језиком. Човјек је, ипак, џентлмен па разговор почиње комплиментом и околишањем. Ја знам боље. Читала сам.

Слиједи вечера у отменом ресторану, луда вожња скупоцјеним аутомобилом, одлазак у његов петособни стан, али све су шансе да ћу се насмрт досађивати иако ће прихватити да ради шта год му кажем. Прихватиће и да га злостављам, на примјер да му једном руком стежем јаја док му набијам језик у уста, а потом угризем за раме док му своје дугачке нокте забијам у задњицу (такође савјети из женске штампе).

Чак и да му се, после свега, ваљано укрути, што је тешко претпоставити, вјероватно ћу изгубити вољу за даљим сексом са типом који ми је дозволио да му све то радим.

Ја се могу надати да ћу већ сјутра добити туп ударац у главу и заборавити све што сам икад прочитала у женској штампи. Можда се, препорођена незнањем, још једном у животу добро појебем. Као дјевојке са села, које никада нису куповале женску штампу и не знају шта је предигра, већ одмах, док неко није наишао, заврну своју рашу (уз први пласт сијена или у пољском клозету) да им га, сприједа или страга, забије неки сеоски пастув. И гле чуда, немају никаквих проблема са постизањем оргазма. Не смета им чак ни боцкање сијена, односно мирис измета. Напротив.