истраживање универзитета у илиноису

Величина груди је битна!

6039

Мушкарци наводе да од малих груди мање боли глава. С друге стране, да величина груди није битна, мушкарци би играли фудбал лоптицом за тенис. Истраживање је показало да мужевни мушкарци воле велике, а депресивци мале груди

Пише: Данина Николић

Истраживање Универзитета у Илиноису показало је да одређени типови мушкараца воле одређене облике или величине груди, а сви се слажу да је то савршен украс на тијелу жене.

Резултати су показали да депресивни, религиозни, подређени и мушкарци склони алкохолу воле мале груди.

Као разлог зашто воле мале груди мушкарци наводе да од малих груди мање боли глава. Објашњавају да могу опуштеније да шетају са својим дјевојкама без бојазни да ће неко ,,бленути“ у њихове груди.

Мушкарци воле жене с малим грудима јер сматрају да су вјерније од оних обдаренијих. Већина испитаника, који се опредјељују за мале груди, сматра да жене с „тројком” или већим бројем грудњака нису прикладне за озбиљну везу него само за краткотрајну сексуалну авантуру.

Жене са малим грудима се тјеше да ће свако гледати у њих кад се негдје појаве док је са ,,обдаренијим“ ситуација другачија. Прво улазе „њих двије” и кад избоду очи, ријетко ко ће девојку и примијетити.

Међутим, велики број дјевојака пати за великим грудима, а доста њих иде ,,под нож“ да повећа своје мезимице.

Ова чињеница не чуди с обзиром да је исто истраживање показало да мужевне мушкарце привлаче велике груди. То су они који воле спорт, пуше и воле да често комуницирају са женама.

Мушкарци су у вјечитој потрази за грудима. Објашњавају то овако: ,,Родиш се с двије на тацни и таман што се привикнеш, они ти их одузму и онда схватиш да ћеш цијелог живота морати да јуриш нове двије! Што веће то је већи успјех!

Резултати испитивања су показали да мушкарци воле да имају пуно материјала за играње. Велике груди су мултипрактичне у многим ситуацијама – и кад крене по злу они могу само зарити главу у њих, као ној у пијесак.

Да величина није битна, мушкарци би играли фудбал лоптицом за тенис. Они воле да имају за шта да се ухвате у заносу страсти, а не да хватају жену за уши у недостатку истих.