фејсбук објава

Шта је поента Нове године?

2834

Објавила: Јована Нововић

Дочек Нове године је, кад мало боље размислиш, ноћ као и свака друга, излазак као и сваки други, нарољаћете се као и сваку другу ноћ. Само је разлика у томе што ти треба милион еура; треба да платиш улаз 50 евра – негдје да те гурају, 50 евра резервација стола и 50 да удахнеш ваздух, а да не помињем пиће (наравно, мора да се пије неко скупо: џек, чивас или моет, нећеш ваљда да пијеш пиво ка’ нека сиротиња, па је л’ ?)

Ако си женско, хаљина мора да буде екстравагантна, са шљокицама и да се вуче по поду, нема везе што је након те прилике можеш обућ’ једино ако те неко позове на Бечки двор, на бал. Наравно, подразумијева се професионална шминка, нећеш ваљда да се шминкаш сама као нека јадница, да неко, не дај Боже, помисли да немаш пара. Нема везе што ћеш за два сата бити пијана, рашчупана и знојава, а од профи шминке остаће ти само вјештачке трепавице (ако се и оне не одлијепе).

Заиста, та ноћ мора да буде гала, екстра и богата у сваком смислу, па чак и ако сјутра нећете имати ‘љеба да једете – задужите се, узмите на камату, родите паре, не занима ме!!!

Мало сте промашили поенту Нове године и празника генерално, а она свакако НИЈЕ да се напирлитате, потрошите паре које немате и глумите лудило. Све и да себи можете да приуштите луксузни дочек, то не вриједи ништа ако нисте са блиским људима који вас воле. Е, то је поента празника! То, и да се потрудите да у новој години будете бољи људи. Ето тако. Ај са срећом!