у реаговању на писање портала ,,аналитика"

МАРИНА МЕДОЈЕВИЋ: Чекам посао 25 година и волонтирам!

2146

Данас је портал ,,Аналитика“ објавио текст у коме се наводи да је црногорској јавности непознато колико супруга Небојше Медојевића, лидера ПзП-а приходује по основу рада у НВО ,,Банка хране“ поводом чега се, на свом Фејсбук профилу, огласила и Марина Медојевић

У тексту портала Аналитика ,,Колики су приходи и шта возе супруге лидера црногорских партија“ наводи се да Марина Медојевић, супруга предсједника Покрета за промјене Небојше Медојевића, посједује аутомобил марке „тојота рав4“, а да је црногорској јавности познато да она води и хуманитарну организацију „Банка хране“.

,,То се, међутим, не наводи у његовом имовинском картону, тако да остаје непознаница колико Марина Медојевић приходује по основу рада у тој невладиној организацији“, пише Аналитика.

Марина Медојевић се тим поводом огласила на свом Фејсбук профилу и објаснила да је нико из медија није контактирао тим поводом али да је она више пута говорила о свом волонтерском раду у НВО ,,Банка хране“.

-Нико није тражио одговор на ово питање од мене, претпостављам да им истина коју знају не одговара те да им је лакше спекулисати, написала је Медојевић и додала да се налази на бироу рада као дипломирани економиста већ 25 година.

Она је написала и да је веома заинтересована да се запосли због чега се уредно јавља на биро рада, а да у породици имају један аутомобил који користе она и супруг.