У ЖИЖИ

СОДОМА И ГОМОРА: Још једна перфидна кампања Ђоковића!

10753

Има ли краја прљавим кампањама Јелене и Новака Ђоковића. Изгледа да нема, а ова је надмашила све досадашње. Укључили су се у рекламирање Егзит фестивала, и то под изговором сакупљања средстава за вртиће у Србији! 

Пише: Донко Ракочевић

Креће национална кампања Егзита и Новак Ђоковић фондације под називом „Да и за мене буде места – изградимо вртиће заједно“. Најбољи тенисер свијета позива људе да подрже кампању да би било изграђено што више вртића и да би свако дете имало приступ предшколском образовању.

Новак Ђоковић је у Лондону где учествује на Вимблодну. Међутим, поводом почетка кампање упутио је видео-поруку. Свима је пожелео добродошлицу на „Егзит“ 2019. године.

„Можете пратити Егзит фестивал преко РТС-а и замолио бих вас да подржите заједничку кампању између ‘Новак Ђоковић фондације’ и ‘Егзит фондације’ како бисмо изградили што више вртића у Србији, да би свако дете имало места и да би свако дете имало приступ предшколском образовању. Пошаљите поруку на 2205 или донирајте преко paypal.me/novakfdn. Хвала свима на пажњи и на подршци и уживајте у овогодишњем фестивалу“, поручио је Ђоковић.

Јелена Ђоковић рекла је за РТС да је циљ кампање да се позову људи да донирају новац за отварање вртића. „Добар глас се далеко чује. Трудимо се да изађемо из националног оквира и да одемо глобално и позовемо људе добре воље“, навела је Јелена Ђоковић.

Генерални менаџер „Егзита“ Душан Ковачевић је рекао да ће промена света доћи тако што ће деци бити омогућено да одрасту на прави начин и да знају све оно што су претходне генерације пропустиле. Због тога су, каже вртићи важни, a Новак Ђоковић фондација је то препознала и зајендо са Егзитом се бави том темом.

Какав цинизам и лицемерје! Фестивал који је препознат као највеће стјециште наркомана у Европи (синоћ је један тамо и преминуо од предозираности), заједно са породицом Ђоковић, креће у кампању за дечје вртиће. То му дође као да устане Хитлер и покрене кампању против антисемитизма. Јасно је да је сакупљање средстава за вртиће само маска за Новаково и Јеленино рекламирање „наркоманског“ фестивала. 

Давно сам написао, а пренијели многи медији у региону, Егзит и Гуча су србијанска Содома и Гомора! Мјеста окупљања наркомана и алкохоличара! Симбол суноврата једне државе која преко јавног сервиса нон-стоп рекламира те манифестације порока и блуда.

Један одсто са конта свог банковног рачуна да издвоји, Новак Ђоковић би ријешио питање вртића у Србији. Али, не, он је, преко своје жене, постао дио машинерије „хуманитарног дјеловања“ западног типа које је хуманитарно колико и оне бомбе 1999. године. Што се не угледа на кошаркаша Миротића, који је, како данас сазнајем од његовог пријатеља, за болесну дјецу издвојио на стотине хиљада евра. А Ноле прикупља по евро од грађана Србије за своје маркетиншке акције, док му је у „штеку“ преко 200 милиона евра!