Шта о хомосексуалности каже Библија?

ВУЧИЋ ИМЕНУЈЕ ГЕЈ ПРЕМИЈЕРКУ: Божја казна сручиће се на Србију!

13487

Према Божјој Ријечи, хомосексуалност је гријех, гадост, грозота, обешчашћивање тијела, нечистоћа, срамотна страст, противприродно општење. Она је посљедица одбацивања Бога и побуне против Његовог дјела и реда ствари! Још нешто, према Божјој Ријечи, сви они који подржавају хомосексуалце, бране их, повлађују им, толеришу… сматрају се њиховим саучесницима!

Пише: Љубиша Морачанин

Ана Брнабић предводиће Владу Србије по одлуци новог предсједника Александра Вучића, преносе бројни србијански медији и то је заиста фрапантна  вијест. И то не зато што је жена, или зато што је Хрватица, или што је испало да бивши националиста именује за предсједницу владе прозападну либералку, него зато што је ријеч о декларисаној лезбејки. Ко имало види, јасно му је да је то избор западних центара моћи који желе да Србију преваспитају, ослободе „примитивне“ традиције и вјеровања у Предање и Божје законе.

Према Божјој Ријечи (Библија, Свето Писмо), хомосексуалност је ГРИЈЕХ. А шта је то ГРИЈЕХ? Опет се враћам Божјој Ријечи – то је непослушност, кршење Божјих Заповијести, побуна против Бога Створитеља. Божја Ријеч нас учи да је то ПРОТИПРИРОДНО ОПШТЕЊЕ (мушко+мушко, женско+женско).

-На своју слику створи Бог човјека, на слику Божју Он га створи, мушко и женско, створи их. И благослови их Бог и рече им: Плодите се и множите и напуните земљу и себи ју подложите! (Књига Постања 1:27,28)

Дакле, Створитељ је дао људима секс којем је темељна сврха репродукција и множење људске врсте. Али као Бог љубави, повезано са сексом, Он је дао и оне дивне осјећаје љубави између мушкарца и жене, љепоту узајамне повезаности.

Питање је онда, како хомосексуалци могу испунити овај Божји план за репродукцијом и умножавањем људских бића? Или када би, на примјер, већина људи изабрала истосполну оријентацију и „партнере“?

Но, одувијек је у људској историји било неприродности и застрањења у људској сексуалности. Из Библије нам је познато да су древни пагански народи практиковали хомосексуалност и друге сексуалне изопачености. И пропали у својим изопаченостима и гријесима… Вјероватно су по томе најпознатији древни градови Содома и Гомора који су били тотално уништени због искварености и перверзија.

Цитат: „Не лежи с мушкарцем као са женом. То би била грозота!“ (трећа књига Старог заветаЛевитски законик 18:22).

„Ако би мушкарац легао с мушкарцем као што лијеже са женом, обојица би починила одвратно дјело. Нека се смакну и крв њихова нека буде на њима. (Левитски законик 20:13)

А у Новом Завјету: „С неба се заиста огледа гњев Божји на сваку безбожност и неправедност људи… Јер њима је очито оно што се може дознати о Богу; Бог им је то заправо објавио… Тако немају оправдања. Јер иако су упознали Бога, нису му исказали ни славу ни захвалност као Богу… Умишљајући да су мудри, постали су луди… Зато их је Бог преко похота њихових срдаца предао предао нечистоћи, тако да сами обешчашћују своја тјелеса… Због тога их је Бог предао срамотним страстима; жене њихове замијенише наравно општење противпропрдним; једнако мушкарци, оставивши природно општење с женом, успламтјеше похотом један за другим, вршеци – мушкарци с мушкарцима – срамотне ствари и на себи примајући праведну казну за своје заблуде. (Римљанима Посланица 1.18-28)

Из наведених библијских редака, ако се пажљиво читају, јасно је да је хомосексуалност гријех, али и казна, те да они који то практикују сносе често гадне посљедице. Исто тако, јасно је и зашто неко постаје хомосексуалан (властити избор и отпад од Бога). На примјер, статистички 70% хомосексуалаца је заражено полним болестима укључујући АИДС, пуно су склонији менталним поремећајима, депресијама и самоубиствима, краће живе од хетеросексуалаца…

Да резимирам – према Божјој Ријечи, хомосексуалност је гријех, гадост, грозота, обешчашћивање тијела, нечистоћа, срамотна страст, протиприродно општење. Она је посљедица одбацивања Бога и побуне против Његовог дјела и реда ствари! Они су напустили Бога и Његове законе, па је и Он њих напустио. Не треба заборавити да су људи хомосексуалци по свом личном избору. И они су тога свјесни. Нема доказа, да се ту ради о некој болести или чак урођеној девијацији. Осим тога, релативно мали број истих би се лијечио кад би евентуално постојао лијек против. А што значи да они воле свој порок. Зато су смијешна њихова оправдавања, позивања на слободу, специјалан идентитет и бизарност, апели за подршком, њихове неукусне параде, а врхунац свега је њихово тражење посебних законских права (истосполни „бракови“).

Хеј људи, Бог је створио све наше тјелесне органе с тачно одређеном функцијом и улогом!

Божји морални стандарди се нису ни промијенили, ни снизили, него су то људски стандарди који су драстично пали у нашем савременом безбожном друштву. Чак и да је 50%, 70%…. свјетске популације хомосексуално, то не значи да је то добро, исправно и у реду.

Још нешто, према Божјој Ријечи, сви они који подржавају хомосексуалце (као и друге грешнике), бране их, повлађују им, толеришу… сматрају се њиховим саучесницима.

Њих не треба мрзјети или их прогањати. Њих треба жалити због њиховог погрешног избора и посљедица које ће сносити, савјетовати их ако је то могуће, помоћи им ако се желе отарасити тог порока… и молити се за њих.

Завршавам с једном напоменом – ово није нека моја теорија о грешној природи хомосексуалности, него Божки став и однос спрам те гадости, онако како пише у Библији. Ја сам га само овдје изнијела вама на цитање и евентуално размишљање. Лично ме уопште не занимају нити ми несто значи оно сто су општеприхваћени ставови и трендови.

Они који се изругавају, буне, противе, омаловажавају, негирају… цитиране библијске текстове, у ствари су побуњеници против БОГА и не признају и не прихватају ауторитет и највећи морални закон. Безбожници…