поглед с истока

ДПС се враћа кроз подземље!

14405
     Неће ово бити повратак ДПС-а ни на велика, ни на мала врата. ДПС се враћа кроз подрум, кроз политичко и мафијашко подземље!
     Дритан Абазовић, који је био против устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу, убеђује нас да ће заједно са Владимиром Јоковићем, Фатмиром Ђеком и Ервином Ибрахимовићем да спроведе: потписивање Темељног уговора са СПЦ, и још много тога што је управо он као потпредсједник Владе упорно опструирао.
    Изненађење је подршка ДФ-а потирању изборне воље грађана. Но, имајући у виду пословне и политичке везе Вучића и Ðукановића, није ни чудо што је предсједник Србије са званичног твитер налога одавно запратио ДПС, а и даље га упорно прати.
     Постаје сасвим јасно да је и тзв. државни удар 2016. године изрежиран у троуглу Вучић-Ђукановић-ДФ, а да су само поједини политичари из ДФ-а били необавијештени. Како друкчије тумачити то што је Јоковић данас добио ударне минуте на Пинк ТВ, објашњавајући да Срби треба да уђу у Владу и да зато треба срушити постојећу, као да су у њој Абориџини или припадници племена Зулу…
    У питању је класична превара у којој ће политичком корупцијом бити изиграна воља грађана од 30.08.2020. године, а која ће бити одиграна тако што ће нарко-картели наставити са својим прекоокеанским пословима, ДФ добити нове концесије у Београду, Дритан Абази и Јоко Килибарда фотеље у новој Влади, ДПС повратак на власт кроз подрум, а Александар Вучић – живу главу.