трагом трача

Љубица из Брезојевица – мис Европе!

9191

У препуној сали гламорузног „Студија 44“ у Бечу, одржан је најпрестижнији избор љепоте на старом континенту, а титулу Мис Европе понијела је Љубица Рајковић из Крагујевца, чији су родитељи из Брезојевица код Плава.

Љубици је ова круна врхунац њене каријере и само је употпунила њену колекцију титула које је до сада понијела на многим изборима љепоте широм свијета.
До сада је понијела титуле Мис Балкана, Мис земље Србије,Топ Модел Европе, а на избору за Мис свијета на Филипинима освојила је сребрну медаљу.

Љубица је поред своје каријере и један од најбољих студената у својој генерацији и тренурно завршава студије Српског језика и књижевности на Филозофском факултету у Новом Саду. Њена љубав према језицима траје од малена и она течно говори четири страна језика.

За њену савршену фигуру заслужни су фитнес и плес који обожава и активни је инструктор зумбе. Пореде је са Адријаном Лимом због њених савршених црта лица, као и савршено извајаног тијела.

Због тренутне ситуације са корона вирусом морала је да одложи бројне кампање, које ће наставити након смиривања ситуације. Позвана је на Недељу моде у Њујорку где ће носити креације свјетског бренда „Шери Хил“ .