трагом трача

ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Златна медаља за „орални секс“ на леду! (ВИДЕО)

1921

Златни пар из Пјонгчанга, Канађани Теса Вирту и Скот Мур, освојили су прво мјесто у плесним паровима и екипно злато с увјерљивих 118.10 бодова, али и узбуркали духове јавности

Теса Вирту и Скот Мур канадски су пар у умјетничком клизању који је импресионирао сјајним наступом на ЗОИ у Пјонгчангу, освојивши прво мјесто у својој дисциплини с увјерљивих 118.10 бодова те екипно злато. Њихова изведба имала је музичку подлогу у пјесмама “RohanneРоxанне” и “Come What May” из романтичног мјузикла “Moulin Rouge”, а њихов сензуалан наступ изазвао питања јесу ли 28-годишња Теса и 30-годишњи Скот пар и у приватном животу.

– Да, било је на граници, тако би се најбоље могао описати наш наступ. Намјера нам је била унијети мало сексуалности и савремености у нашу изведбу. Увијек настојимо пренијети причу, изазвати реакције, јер је јако романтично када су мушкарац и жена заједно на леду. Имамо одличан однос и пријатељство које је врло присно – појаснила је Канађанка.

Иначе, то је била блажа верзија њиховог наступа, с обзиром на реноме Олимпијских игара због којег су морали мало “смирити страсти”:

– Били смо свјесни да ћемо за Олимпијске игре ипак морати нешто измијенити – рекла је Теса.

Историја ове канадске љубавне саге потиче још из њихова раног дјетињства. Наиме, Теса и Скот почели су клизати заједно заслугом Скотове ујне и тренера клизања која је препознала велики потенцијал у њихову заједничком наступању на леду. Скот је једном изјавио да су се у почетку бојали уопште држати за руке.