психолози наводе пет разлога

Зашто мушкарци воле анални секс?

1674

У мислима већине мушкараца анални секс је најслађи могући зачин сексуалног живота, кажу психолози. Наиме, они су се у једном научном раду позабавили чињеницом зашто мушкарци толико воле анални секс, и навели пет главних разлога

1. Анални секс је потпуно другачије искуство од вагиналног секса.

2. Анални секс је нови егзотични зачин сексуалног живота. До њега вам не би толико било стало да је то нешто што апсолутно сви парови на свијету редовно раде. Он није нешто што је увијек на јеловнику, па кад се једном појави у специјалној понуди, мушкарци га силно желе.

3. Иако није чудан, анални секс је и даље табу. Није толико шокантан, али је таман довољно табу-тема јер није уобичајен. А зато што дјелује помало „злочесто“, одмах је и привлачнији мушкарцима.

4. Није свако доживио то искуство, баш као ни пењање на Монт Еверест. То је нешто посебно, нешто другачије.

5. С обзиром на све што смо претходно навели и што анални секс чини нечим ријетким у сексуалним везама, мушкарци га понекад желе испробати баш због тога.

Занимљиво је да многе мушкарце не привлачи толико ни сама помисао на анални секс, колико идеја да се могу искрено похвалити да су га и они (бар једном) пробали.