РЕКЛАМНИ ТЕКСТ

ДУХ ПРИРОДЕ – ТАРАДЕРМ

7118

Индијанска традиција, канадска технологија, лековите биљке из слива Таре, и београдски технолози у кооперацији са канадским стручњацима који су све то спојили у природне креме ТАРАДЕРМ, најприродније на нашем тржишту

Већи део реке Таре је под УНЕСКО-вом заштитом. Због своје лепоте и чистоте, названа је „Суза Европе“. Позната је и по свом грандиозном кањону. А мање је познато да су предели кроз које пролази Тара, међу најбогатијим у Европи – лековитим биљем.

Креме ТАРАДЕРМ омогућавају вам најчистији и најздравији додир са природом и њеним лековитим биљкама из слива Таре, са обронака Сињајевине и Дурмитора. Без иједног вештачког елемента, само од биљака са наведеног подручја и екстра-девичанског маслиновог уља које се цеди испод тосканског сунца.

Оно што карактерише наше природне креме и нарочито их издваја од других произвођача, није само природно порекло, већ и начин справљања, као и процес од првог додира планинског биља па до финалног производа. Тај процес називамо “Дух природе“, тј. од нетакнуте природе до ваше коже.

Креме ТАРАДЕРМ настале су у канадској провинцији Бритиш Колумбија давне 1968. године, као део индијанске традиције, која је стара више стотина година, а која је остала непромењена до данашњих дана. У њој нема места ни за вештачке конзервансе, па користимо нешто што се вековима користи на америчком континенту – изданак цвета кандалиле који је специфичан по томе што успева само у Мексику.

Тако смо повезали простор и време, природу и традицију, Тару, Канаду, Италију и Мексико, да би направили природне креме за регенерацију оштећеног ткива – повреде, проширене вене, хемороиде, псоријазу и друге поремећаје на кожи, али и за негу и очување здраве коже.

ТАРАДЕРМ креме немају само позитиван утицај на кожу, већ врло брзо стижу у крвоток и имају благотворан утицај на цео организам. Већ после неколико дана приметићете значајне резултате, и надамо се бити вечно захвални не нама, него природи која нам је дала све елементе за справљање ових крема.

Ово су органске креме, јер у свом саставу искључиво имају самоникле планинске биљке које расту у посебним условима на надморској висини од 1200м  до 2200м, далеко од цивилизације и свих негативних фактора, а које се суше у планинским колибама.

Потпуно природно порекло ТАРАДЕРМ крема потврдили су најеминентнији институти из: Милана, Лондона, Париза и Београда.

www.taraderm.com