ПОЗЕ КОЈЕ ЖЕНЕ ОБОЖАВАЈУ

Три пута до оргазма!

2481

Истраживања су показала да жене много теже од мушкараца доживљавају врхунац у сексу. С обзиром на то, оне су много више захтјевне кад су сексуалне позе у питању. У женској машти постоје три омиљене позе којима, сигурно, ни мушкарци неће одољети

Мисионарска поза

Мисионарска поза се, углавном, сматра досадном и обичном и увијек је у сјенци интересантнијих поза. Међутим, већина људи не схвата да ова поза омогућава много варијација и даје нервима широк спектар сензација, а изненађујуће је погодна за доживљавање врхунца. Овај класичан љубавни положај је савршен за оне које воле да осјете снагу мушког тијела.

,,Док је он на вама, помјерите га центиметар – два на горе, тако да је база његовог пениса директно усклађена са вашим клиторисом“ пише Иан Кернер, аутор књиге ,,Нека она сврши прва“. ,,Затим се ногама обмотајте око његових бедара, притисните ваше гениталије заједно и тако се крећите њежно таласајући док он улази и излази. Ваш клиторис ће вам убрзо ,,одговорити“ да је та поза идеална за његову стимулацију.

Плес у крилу

Већина жена воли да буде изнад партнера јер имају осјећај контроле игре, а моћ је увијек јак афродизијак. Мушкарцу ће сигурно бити неодољив поглед на вас и то што може лако да вас мази по грудима и између ногу. Ви можете да контролишете дубину продирања и да подешавате ритам према степену сензација своје Г тачке.

Нека мушкарац сједне на ширу столицу и подметне јастук испод кољена да их мало подигне. Ви му сједите у крило и удобно се завалите. Подигните ноге и ослоните листове партнеру на рамена. Док продире, мушкарац вас држи за кукове, а ви можете да скрстите руке њему око врата. Ако се више приближите, моћи ћете и да се ухватите за ивицу столице и тако диктирате темпо.

Кашика

Овај положај популаран је код оба пола. Он може рукама да истражује цијело ваше тијело, чак и најскровитије дјелиће ваше интиме. А ваши прсти му могу припомоћи мало при истраживању, тако да вас може додиривати баш како вам прија. Још једна позитивна страна ове позе: овај опуштајући положај омогућава вам да дуго и сензуално  водите љубав. А то што сте тако припијени једно уз друго додатно повећава осјећај интимности. Због начина на који вас је он обгрлио својим тијелом осјећаћете се као у топлом,  ушушканом гнијезду.

Обоје лезите на бок, он иза вас, и окрените се у истом правцу. Затим ногама обгрлите његову горњу  ногу, привуците га ближе и притискајте гузу уз њега док улази у вас. Спустите руке преко његових и покажите му како желите да вам додирује клиторис.