по избору часописа ,,пипл"

Шелтон – најсексепилнији мушкарац на свијету!

894

Ласкаву титулу најсексепилнијег мушкарца на свијету ове године је по избору часописа „Пипл“ понио амерички глумац, текстописац, кантри пјевач и музички продуцент Блејк Шелтон.

„Цијелог живота сам био ружан, али ако могу да будем секси на само годину дана – радо прихватам титулу“, изјавио је у уторак 41-годишњи пјевач.

Шелтон је десет година био успјешан кантри пјевач, а 2011. му се пружила прилика да као судија и ментор талентованим пјевачима учествује у НБЦ ријалити програму „Глас“.

За „Пипл“ је рекао да ће задиркивати свог колегу из те емисије, фронтмена групе Мароон 5 Адама Левина због освојене титуле. Левин ју је носио 2013.

„Не намјеравам да се према овој титули односим скромно попут Хјуа Џекмена и њему сличних. Људи ће ме замрзјети колико ћу се хвалисати“, рекао је кроз смијех Шелтон.

Пјевач је био у браку с кантри пјевачицом Мирандом Ламберт, а последње двије године је у љубавној вези с поп пјевачицом Гвен Стефани.

За часопис је открио да га је управо Гвен подстакла да прихвати титулу најсексепилнијег мушкарца на свијету. Прије њега су титулу с поносом носили Двејн Џонсон, Бред Пит, Џорџ Клуни, Џони Деп, Харисон Форд, Рајан Рејнолдс и Дејвид Бекам.