после саслушања у специјалном тужилаштву

САЊА МАНДИЋ: Наставак притисака на мог супруга!

1222

„Ово је само један у низу покушаја притисака на мог супруга, Андрију Мандића“, казала је након саслушања у Специјалном државном тужилаштву, Сања Мандић, супруга Андрије Мандића. Она је саслушана у својству свједока у предмету везаном за наводно прање новца.

„То су бестидне и приземне појаве које се дешавају. Демоктратски фронт ће наставити борбу за правду, истину и слободу. Слобода је близу, само храбро и само јако“, нагласила је Мандић.

Тужилаштво терети лидера Покрета за промјене (ПзП) Небојшу Медојевића и бизнисмена Момира Николића да су криминалне организатори групе, преко које су наводно у легалне токове на територији Црне Горе стављали више стотина хиљада долара које потичу из криминалне дјелатности.

Како пише портал ИН4С, позив Сањи Мандић јуче је уручио полицијски инспектор Владан Лазовић, братанић Зорана Лазовића, пензионисаног инспектора АНБ и ‘побратим’ главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића.

Владан Лазовић је био осумњичен да је један од припадника тзв. Црних тројки које је организовао његов стриц а које су пребијале истакнуте противнике режима, у предреферендумском времену, од којих су по бруталности и испољеним садистичким склоностима посебно упамћени напади на Душка Јовановића и Момира Војводића, пише ИН4С.