Трагом трача

Вучићева дворска луда!

2829

Док Шешељ „ратује са Хрватском“, Александар Вучић на миру предаје Косово и Метохију – каже Санда Рашковић Ивић, потпредсједник Народне странке

Потпредсједница Народне странке, Санда Рашковић Ивић, осврнула се на понашање лидера радикала Војислава Шешеља, који је газио хрватску заставу и псовао хрватску делегацију, вријеђао посланике у Скупштини, и који планира да одржи митинг у Хртковцима, и рекла да је његово понашање димна зајвеса и скретање пажње са правих тема.

Рашковић Ивић каже да је Шешељ омиљени опозиционар сваке власти, па и ове тренутне.

– Његови разобручени, увредљиви напади на посланице НСРС, гажење хрватске заставе, претња доласком у Хртковце у циљу застрашивања тамошњег становништва, само су димне завесе које Шешељ баца и тако, попут дворске ријалити луде служи за забаву милиона и скретање пажње са правих тема.

Рашковић Ивић каже да док Шешељ „ратује са Хрватском“, Александар Вучић на миру предаје КиМ.

– Док Шешељ вређа посланице у Скупштини и прети сваком ко му помене пресуду из Хага, Србија се неометано претвара у приватни посед и колонију. Жалосно је што ће последице његовог понашања осетити преостали Срби у Хрватској. Изгажена хрватска застава у Скупштини Србије представља зелени сигнал хрватским клерофашистима којих тамо није мало, да још жешће и пуни „реторзионог гнева“ ударе по Србима. Неки ми се већ жале на појачане претње – рекла је Рашковић Ивић, и додала да запаљива реторика из Србије неће заштитити Србе у Хрватској, нити ће им помоћи.