национално такмичење

Роси – побједница такмичења за најљепшу задњицу Бразила! (ФОТО)

1750

У Бразилу се сваке године одржава тамичење за најљепшу задњицу. Овогодишња побједница је Роси Оливеира, жена која је била спремна да жртвује брак како би учествовала у овом програму

У финалу такмичења учествовало је тринаест дама, а убједљиву побједу однијела је Роси Оливеира- љепотица која је представљала државу Амазонас.

Она је касније открила необичну причу која стоји иза ове титуле.

Како би учествовала у такмичењу, Роси је жртвовала свој брак. „Муж ми је рекао да бирам између њега и овог такмичења“, казала је за „Дејли Мејл“.

Ријешена да оствари свој сан и освоји титулу најљепше задњице Бразила, Оливиера га није послушала. Како каже, због тога јој уопште није жао.

„Била је то најлакша одлука коју сам икад донијела. Сањала сам о овом трену од дјетињства па нисам хтјела да му допустим да ми он стане на пут. Још увијек не могу да верујем да се остварило. Морам да се уштипнем да се увјерим да не сањам“, истакла је побједница.

„Побједница такмичења представљаће Бразил у иностранству, па није само довољно имати добру гузу. Потребна им је и харизма“, рекла је једна од жена из комисије, а затим додала:

„Гузе су национална опсесија у Бразилу. Ми се поносимо нашим задњицама, а „Мис најљепше гузе“ ће представљати све нас, зато је тако тешко изабрати побједницу“.

Колика је заинтерсованост жена за ово такмичење говори чињеница да је прошлог мјесеца откривено чак шест девојака које су лажирале гласање на интернету. Једна је чак морала да прође рендген како би се утврдило да је њена позадина потпуно природна.