трагом трача

Путинова дјевојка показала вјенчани прстен! (ФОТО)

2644

Током појављивања у Италији, бивша руска гимнастичарка, коју годинама повезују с Путином, открила је вјенчани прстен

Алина Кабаева (34), бивша руска гимнастичарка која је већ годинама наводно у вези с Владимиром Путином (64) и због које је његов брак пропао, данас носи његов вјенчани прстен, спекулишу свјетски медији.

Наиме, лијепа Алина је приликом појављивања у Италији, гдје је проглашена амбасадорком Свјетског првенства у гимнастици, показала прстен који носи на прсту десне руке, а управо се тамо према руском обичају носи прстен.

Тиме је подстакла гласине да су своју тајну љубав након готово десет година скривања крунисали браком.

Путин се 2013., након 30 година брака, развео од бивше супруге Људмиле с којом има двије кћери. Али, према разним информацијама, Путин данас с Алином има троје дјеце – сина Дмитрија рођеног 2009., кћер непознатог имена рођену 2012. и дијете рођено 2015. у Швајцарској.

Гимнастичарка Кабајева је представљала Русију на многим спортским такмичењима. На Олимпијским играма 2000. у Сиднеју освојила је бронзу, а на Олимпијади у Атини 2004. злато. Кабајеву држе за једну од најљепших Рускиња, а у вези с Путином је, наводно, од 2000. године па се од тада није појављивала ни са једним другим мушкарцем у јавности.