у интервјуу после меча са грузијом

ПРИЈОВИЋ: Имам тетоважу цара Душана, Србин сам 100%!

2384

Херој фудбалске репрезентације Србије Александар Пријовић рекао је после меча да му ово много значи и да није могао да бира гдје ће да се роди али да је Србин сто одсто

„Много ми све ово значи. Ја сам Србин из иностранства и нисам бирао где ћу се родити, Србин сам сто одсто. Ово је велики дан за мене, писали су ми многи из Швајцарске, молили се. Не упоређујем себе са Ибрахимовићем он је сјајан играч, али ја сам Александар Пријовић“, рекао је после меча Пријовић.

Србија је на стадиону „Рајко Митић“ побиједила Грузију са 1:0, а побједоносни погодак у 74. минуту постигао је Пријовић.

„Нисам размишљао испред гола, само сам је послао тамо инстинктивно. Добро да је ушла. Није било страха после првог полувремена, годину и по дана се радило за ово, притисак је био огроман. Друго полувреме смо напали, био је знак питања кад ћемо га дати. Увек сам спреман за игру и славље, никад се не зна, биће и нека песма од Александре Пријовић“, кроз шалу је казао Пријовић, а потом и додао.

„Имам тетоважу цара Душана, то је највећа и омиљена моја тетоважа. Ово је национални успех и велика ствар“, додао је Пријовић.

Александар Пријовић наступа за грчки ПАОК. Рођен је прије 27 година у Сент Галену у Швајцарској, а играо је још за Дерби Каунти, Сион, Легију и Ђургарден.