МУКЕ НОЋНЕ СМЈЕНЕ

НЕСТАШНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА: Секс у лесковачкој болници!

767

Директор Опште болнице у Лесковцу Небојша Димитријевић кренуо је у ноћи 5. августа у ненајављену контролу медицинског особља… Једна медицинска сестра га посебно није очекивала.

Ако очекујете наставак у коме је дотична сестра затечена у некаквој крађи, малтретирању пацијената или спавању на радном месту, варате се. Сценарио је потпуно другачији, а епилог у једној реченици: „А ноћ је дуга…“

На Одељењу неурологије, у канцеларији између болесничке собе, директор Димитријевић затекао је четрдесетогодишњу медицинску сестру усред секса са непознатим мушкарцем.

Како се касније испоставилo, обнаженог господина, сестра је прокријумчарила у болницу, тако да га није приметио нико ни од колегиница ни од пацијената. Додуше, поред њих сигурно није прошао обнажен.

– Све сам очекивао осим такве сцене. Морам да признам да ми је било веома непријатно. Против сестре је покренут дисциплински поступак јер је начинила тежак прекршај радне дисциплине – било је све што је Димитријевић хтео да каже за “Блиц”.

Он није био једини сведок секси сцене већ су љубавни пар затекли и његови сарадници, али је директор био тај који је отворио врата канцеларије у којој су љубавници затечени.

Очевици кажу и да је и сестра била у шоку, а обнажени мушкарац је од срамоте успео само да прекрије главу ћебетом.

Нешто касније напустио је болничко љубавно гнездо.

– На камерама се види како се у ходнику закопчава и како не уме да погоди улазна врата већ грешком силази до подрума па се враћа назад – препричава један од запослених у лесковачкој болници.

Медицинска сестра, иначе удата, од стида, али и бојазни од отказа је, кажу, отишла на боловање.