ПРЕДСЈЕДНИК ПЗП-а ЈУТРОС СЕ НА ФЕЈСБУКУ ОГЛАСИО ОПШИРНИМ САОПШТЕЊЕМ

МЕДОЈЕВИЋ: Вијести и Дан су дио америчког плана да се инсталира нови марионетски режим!

2040

Медијски концерн Вијести, а затим и ДАН су постали дио великог америчког плана да се послије Ђукановића инсталира марионетски режим који ће слијепо слушати и који неће моћи водити политику у интересу народа и државе.

Све проамеричке и проЕУ богате НВО су постале дио тог плана и као главну мету дјеловања имају ДФ. Како разбити ДФ је једино питање. Прво су основали Позитивну. Онда су врбовали Лекића, онда су основали велику коалицију Кључ. ДФ је стављен у медијску изолацију тзв. независних медија, а у медијски линч од режимских медија.

Зашто су Ђукановић, Беба Поповић, Перовић, Ивановић, Никола Марковић, ЦГО, ЦЕМИ, ЦРНВО, АНБ, Вијести, ДАН, ТВ Пинк, Побједа, Дневне новине. Портал Аналитика, ЦДМ, Амбасаде на истом задатку – елиминације ДФ. Доста слично како су се сличне структуре биле уротиле против ЛСЦГ 2001 године.

Зашто је Ђукановић  уз прећутну сагласност Амбасаде, кренуо у отворени линч ДФ, и припремао план за нашу физичку ликвидацију 16.10.2016

Зашто ДФ смета, као најјача и најорганизованија опозициона структура.

Од 1999. године сам под мјерама тајног надзора АНБ. Противуставно и противзаконито. Без одлуке суда или тужилаштва. Ђукановиће је одувијек забрињавала моја посвећеност демократској транзицији Црне Горе, моје знање, рад, упорност, храброст, тврдоглавост, међународни контакти.

Након свих тих година копања по мојим пословима, финасијама, имовини нијесу могли да пронађу НИШТА.

Зато се стаљинистички тужилац Катнић одлучио да измисли оптужницу против невиних људи и да покуша да их повеже са мном, како би подигао оптужницу и против мене. Од громогласне пропаганде да ДФ финасирају Руси са милионима ЕуР, Катнић је читаву причу свео на 30.000 усд и 18.000 еур које је један обични мали предузетник приватно позјамио Дејану Вујисићу, директору ПзП, за наставак градње куће.

Катнић у својој монструозној истрази тврди да је грађевински радник који 30 година ради најтеже физичке послове и који је новац стекао продајом своје куће у Котору (коју је сам својим рукама изградио са својом супругом) новац стечен КРИМИНАЛОМ.

Какав монструм може ухапсити једног обичног малог поштеног вриједног радника који се читав живот мучио да прехрани своји породицу и који је значајан капитал стекао продајом куће на приморју у вријеме инвестиционг бума. За то има све уговоре, овјерене код нотара, потврде из банке о уплати  исплатама. Човјек живи у Теслићу и нема никакве везе са ПзП.

Новац који је полиција заплијенила био је приватни новац Дејана Вујисића који му је Николић позајмио. То се десило ПОСЛИЈЕ избора и само монструм као Катнић је могао да означи овог поштеног човјека као шефа криминалне организације за прање новца и повезати са финасирањем кампање.

Циљ је подићи оптужницу и против мене, без доказа и без смисла, како би се Демократски Фронт криминализовао и како би се отворио пут за прављење новог срамног дила са Ђукановићем и Амбасадом.

ДФ никада неће бити дио власти, ако је услов за то беспоговорна послушност према страним државама и давање имунитета Ђукановићу од кривичног гоњења и повраћаја опљачканог новца.

Не желимо да будемо марионете ни Москве ни Вашингтона. Добре односе треба имати и са САД и са Русијом и са ЕУ и са Кином. Али власт у ЦГ треба да води бригу о интересу земље и да одговара само својим грађанима.

Увијек сам био за независну, демократску, слободну Црну Гору. Никад нијесам прихватао да је незавизност преча од демократије и да треба толерисати криминализацију Црне Горе од стране Ђукановића, јер се тако тобоже ствара незавизна држава.

Данас је Црна Гора мање независна него када је била у саставу СФРЈ и СРЈ. Данас је зависна од међународног фактора, али и од самовоље једног човјека као и од мафије.

Након осамостаљења, био сам против гетоизације, сатанизације и дискриминације Срба у Црној Гори и радио сам предано и континуирано на помирењу свих народа у Црној Гори, а посебно на помирењу Црногораца и Срба.

Направили смо Демократски Фронт и показали да је јединство опозиције и снажни протести једини ефикасни механизам за борбу против криминализованог режима који краде изборе.