Страхиња Миљевић из београда на необичан начин покушава да поврати своју дјевојку

СВЕ ЗА ЉУБАВ: Љубавни плакат на Бранковом мосту дуг 91 метар!

205

Љубав нема границе, а поготово када неко покушава да откључа срце бившег партнера. Страхиња Миљевић (21) је младић који је уз помоћ најбољих друговима покушао још једном да изјави љубав својој бившој дјевојци, тако што је окачио плакат дугачак 91 метар преко ограде Бранковог моста. На плакату је писало “Све си ми забранила, да те љубим, да те зовем, да ти писма пишем. Да ми можеш забранити да те бар не волим више! Лики срећан рођендан!” Страхиња је у последње две недеље сваки дан цртао по четири сата.

Ријеч је о девојци, којој Страхиња тепа Лики, јер право име није хтио да износи у јавност, са којом је био девет мјесеци у љубавној вези. Раскинули су још прошле године у априлу. Од тада непоколебљив момак покушава да обнови љубав.

– Њој је данас рођендан и овом приликом сам хтео да јој честитам. Планирао сам да окачим овај плакат, који би се видео са Калемегдана, и да се нађем са њом на тврђави да јој то покажем. Желео сам овим путем да јој још једном кажем да је волим и да је позовем на помирење. Већ годину дана како нисмо заједно, ја покушавам на разне начине да је вратим. Просто хоћу да знам да сам урадио све што сам могао, и све што је у мојој моћи, да се после неколико година не бих кајао, јер сам можда могао урадити нешто више. Просто не волим да одустајем – казао је за “Ало!” Страхиња, иначе студент Правног факултета у Београду.

На ову одлуку Страхиња се темељно припремао, и “покуцао” је на више врата да би добио дозволу да окачи плакат. Одговор није добио ни од кога. Након што је транспарент окачен, убрзо је стигла и полиција и скинула његов транспарент.

– Страхиња је такав, упоран. Мислим да ће овим успети да је обори са ногу. Искрено се надам, јер се заиста трудио. Две недеље нас је гњавио да му помажемо. Волео бих да се труд исплати. А ако и после овога, не буде хтела да буде са њим, онда га ни не заслужује – рекао је Срђан Бераћ.