преносимо

ДР ИВО ЂУРИШИЋ: Тамјан убија корону!

9629

Тамјан убија корону! Да су литије настављене, не би било епидемије у Црној Гори! Док су литије трајале, у Црној Гори није био забиљежен ниједан случај инфицирања корона-вирусом. Црна Гора је била једина земља у Европи без овог вируса!

Ово је рекао  др Иво Ђуришић, некадашњи директор подгоричких домова здравља, гостујући у емисији „Начисто“ на Српској ТВ, код Драгана Росандића.

Др Ђуришић је, изузимајући забрану литија, похвалио мјере које су у Црној Гори преузете, али је оштро критиковао мијешање политике у здравствене проблеме.

„Посадио сам лани кромпир у Љешанској Нахији, и није ми успио… Министар Симовић треба да се позабави тим проблемима, да нам помогне око кромпира, јер је за то стручњак, а да епидемију корона-вируса препусти љекарима…“, рекао је др Ђуришић.

Према његовом мишљењу, још од времена референдума, Црна Гора није улагала колико је морала у болнице и школовање медицинских кадрова.

„Колико се болница и школа могло направити од милијарде евра за ауто-пут који води од никуда до ниђе!“, нагласио је др Ђуришић.