на свечаној вечери организованој у част турског предсједника

Ивица Дачић пјева Ердогану на турском! (ВИДЕО)

216

Српски шеф дипломатије Ивица Дачић пјевао је турском предсједнику Реџепу Тајипу Ердогану на турском језику на свечаној вечери организованој у Ердоганову част.

Снимци Дачићевог пјевања Ердогану објављени су на друштвеним мрежама.

На једном снимку се може видјети како Дачић у близни стола за којим су Ердоган и његова супруга Емина, као и српски предсједник Александар Вучић са својом супругом Тамаром, пјева песму „Осман Ага“ на турском језику.

Такође, објављен је и снимак на којем се види како Дачић на свечаној вечери пјева „своју“ Миљацку за коју му је београдски муфтија Мустафа Јусуфспахић дао бакшиш.

Ово није први пут да Дачић узима микрофон и пјева, исто је учинио и крајем августа на скупу у „српском“ летовалишту у Паралији где је имао читав програм. Тада је отпјевао десетак песама, а међу њима и једну грчку и једну руску.

Осим тога, Дачић је током свечане вечере приређене за госте на инаугурацији председника Александра Вучића у јуну ове године певао „О соле мио“ пред бившим министром спољних послова Италије и саветником председника Србије Франком Фратинијем.