Алтернатива Црне Горе

Октобарски избори били су – НАТО избори!

1934

Избори у октобру 2016. године били само параван за улазак Црне Горе у НАТО, а све је то режирао Запад, наводи се у анализи  Алтернативе Црне Горе 

„Ми никада не смијемо да допустимо да на Балкану један народ који посједује осјећај политичке мисије и историјске улоге, постане сувише моћан“ – да ли знате ко је ово рекао?! Чињеница је да већину грађана који прате рад Алтернативе збуњује тренутна политичка ситуација. У ствари, политичка ситуација код нас врло је једноставна.

Октобарски избори били су – НАТО избори! Грађани су вјеровали да гласају за смјену режима, а у ствари само су ратификовали улазак Црне Горе у НАТО. Да иронија буде већа, за улазак у НАТО гласали су грађани који се противе уласку у ту организацију. Запад је знао да грађани не подржавају тај план па су направили пар вјештачких творевина да би осигурали да ће у Скупштину ући посланици који њима одговарају.

Америчка амбасада је направила коалицију КЉУЧ (ДЕМОС+ СНП+УРА). 42.925 грађана је гласало ту коалицију која је обећавала референдум о НАТО-у. Наравно, то је била превара. У Скупштину су ушла ДВА ПОСЛАНИКА УРА-е (која није имала цензус) који су за НАТО. Посланици ДЕМОС-а остали су „неутрални“, док је СНП сакрио (буквално) 70.000 прикупљених потписа грађана који су захтијевали референдум о НАТО-у.

Коалицију ДФ је гласало 77.784 грађанина, уводећу у Скупштину ПзП и њихових 5 посланика који су за НАТО (ПзП нема цензус). ДЕМОКРАТЕ су највише циљали српско бирачко тијело обећавајући РЕФЕРЕНДУМ о НАТО-у. Остали су нијеми за вријеме ратификације, одбијајући да се придруже протестима. Одмах после ратификације изјавили су да је то питање ЗАВРШЕНО за њих (шта је г-дин Бечић радио у САД мјесец дана прије избора?!). Иако је против НАТО-а била већина грађана (бар 65%), у Скупштини Црне Горе против није ни 18% посланика.

Схватате ли „шему“? Док сте ви гласали за рушење Ђукановићевог режима, „опозиција“ вас је „одрадила“ и бетонирала своје привилегије наредне 4 године.
Зашто нема говора о протестима?! Зашто је Европска комисија тражила да се укину Уговори на неодређено вријеме („Уговори за стално“)? Запад за нас има два плана, зависно од тога колико ћемо да се „бунимо“:

ПЛАН А: Да ДПС буде на власти све док се овдје толико не закомпликује ситуација да режим постане нестабилан и неодржив. Запад ће до самог краја подржавати режим јер нас он води истребљењу. Док је ДПС ту ми можемо да сањамо о добром животу.

ПЛАН Б: Запад је спремио резервни план ако ДПС буде скинут са власти. Они нијесу смјели да дозволе да неко ко је против НАТО-а контролише власт. Зато су смислили термин „грађанска опозиција“. Њу чине ДЕМОКРАТЕ, СДП, УРА и СНП (који циља на Србе који се противе ЕУ). ДФ-у ту нема мјеста и њихови лидери ће највјероватније бити осуђени. ДФ-у ће бити забрањено дјеловање ако се не „договори“ са режимом (повратак у Скупштину рецимо). Шта ће бити циљ „нове власти“?! Циљ нове власти биће да се НИШТА не мијења. Ђукановић би био аболиран, а његови тајкуни би и даље имали удјела у власти. Погледајте шта се дешава у општинама које контролише „опозиција“ и схватићете да је то истина. Тамо се НИШТА не мијења. ДПС-ов кадар још је тамо.

Запад никад неће дозволити да ниједан народ на Балкану просперира и доживи благостање. Иако неки народи тренутно имају подршку (начелну) запада, та подршка важи све док неки народ не почне да јача. Када се то деси – искористиће га и одбацити. Можемо ми да дајемо дјеци њихова имена, можемо да улицама дајемо имена њихових хероја, можемо кафићима и ресторанима да дајемо имена на енглеском језику, можемо и дјецу да учимо њиховим језицима… – али ми НИКАД за њих нећемо бити довољно добри. За њих ћемо увијек бити „непотребни“.

Иначе, прву реченицу овог текста написао је Хитлер још 30-тих година прошлог вијека.